Saturday, February 2, 2013

Convocat per a octubre de 2014 la III Trobada Mundial de Solidaritat amb Cuba, a l'Havana


Institut Cubà d'Amistat amb els Pobles - Cubainformación. - L'Institut Cubà d'Amistat amb els Pobles (ICAP), les organitzacions socials i de masses cubanes, i el capítol cubà de la Xarxa En Defensa de la Humanitat, convoquem a la III Trobada Mundial de Solidaritat amb Cuba, "Cuba Solidaritat 2014".
Aquest Trobada del Moviment de Solidaritat amb Cuba, continuïtat de les seves dues edicions anteriors, confirmarà el suport internacional a la vigència del model de justícia social que Cuba simbolitza i la seva viabilitat com a alternativa per a aquest "altre món millor i possible" pel que lluitem els pobles del món.
Enmig d'una constant agressió, desinformació mediàtica i crisi global, aquesta serà una cita que facilitarà un espai de construcció d'iniciatives, propostes i intercanvis d'estratègies a favor de la solidaritat amb Cuba, darrere de perfeccionar els nostres instruments i mecanismes de lluita per donar a conèixer amb més efectivitat la veritat, sostenir com a bandera i arribar amb ella on més es necessiti.
Al moment de convocar nostre III Trobada Mundial, el poble de Cuba segueix rebent l'impacte de 50 anys de guerra econòmica i inhumà bloqueig, el que seguirem resistint i vencent, més els fallits però inalterables intents imperialistes d'aïllar internacionalment a la nostra Revolució. El nostre poble seguirà unit, construint i millorant la seva socialisme, i aportant les seves modestes experiències als processos d'integració d'aquest hemisferi, que ofereixen alternatives viables amb la mirada posada en el futur dels nostres fills, i davant el demostrat i rotund fracàs del capitalisme neoliberal .
Acompanyats del pensament antiimperialista, visionari i humanista de Martí i Fidel, guies i eterns exponents de les nostres tradicions, Cuba ratifica la seva vocació internacionalista i solidària amb totes les causes nobles que beneficien als pobles i el gaudi dels seus més elementals drets: la llibertat, la pau, i la justícia social.
Des d'aquesta illa afroasiàtica, llatinoamericana i caribenya, a només dies de l'Aniversari 54 del seu Revolució, convidem a les forces, moviments, grups, personalitats i persones de bé, a posar l'accent en tot el que ens uneix, respectant les nostres diferències, que en última instància constitueixen una altra de les nostres riqueses: la diversitat, i els esperem del 27 al 31 d'octubre de 2014.
Serà una Trobada de l'"jurat de milions" que va convocar l'Heroi de la República de Cuba, Gerardo Hernández Nordelo, on estarem, si és necessari, embrancats encara en la lluita que no conclourem fins a tenir de tornada als nostres Cinc lluitadors antiterroristes.

No comments:

Post a Comment